MENU GEERT EN DELPHINE

Menu geert en delphine

Van 21/4 tem 31/5

Amuses van de chef

—-

Vitello tonato, licht gerookt op de big green egg

Wijntip: chateau de ricaud semillion 10€/glas 39€/fles

En/of

Belgische asperges vergezeld van gerookte zalm, mousseline en handgepelde grijze garnalen

Wijn: Weixelbaum gruner veltliner Ried Stangl 10€/glas 39€/fles

—-

Kabeljauw op vel gebakken, verfijnd met groene groentjes en blanke botersaus

Wijn: Hannes Reeh rohstoff chardonnay 11€/glas 45€/fles

Of

Lamskroon, fondue van zuiderse groentjes, gratin dauphinois

Wijn: Grand enclos du Chateau de Cérons

( 11€/glas 45€/fles)

—-

Melseelse aardbeien en vanilleijs

Of

Assortiment aoc kazen Mangetout Lochristi

Prijs menu 3 gangen 53€

Passende wijnen 20€

Prijs menu 4 gangen 63€

Passende wijnen 30

Deze menu wordt enkel geserveerd voor het complete gezelschap

foto