MENU GEERT EN DELPHINE

Menu

Amuses van de chef

Hollandse maatjes met een salsa van boontjes en groene appel, schilferijs van selder en zuring en een mayonaise van groene kruiden

Wijntip: Unterganzer Mayr sauvignon blanc 9€/glas 39€/fles

En/of

Met de handgesneden rundstartaar vergezeld van suikersla, aioli en krokante lookchips

Wijntip: Chianti Classico Mangiacane 9€/glas 39€/fles

—-

Parelhoen met gekonfijte venkel, truffelmousseline en een kroketje van de bout met ganzelever

Wijntip: Rocche Dei Manzoni nebbiolo 12€/ glas 57€/ fles

Of

Dorade Royal op vel gebakken, siciliaanse piperade en groentjes van de Big Green Egg

Wijntip: Ca Rugate Monte Alto 11€/glas 45€/fles

—-

Luchtige Griekse yoghurt met crispy witte chocolade, smeuige en gemacereerde duindoornbes en toetsen van passievrucht

Of

Assortiment Franse kazen "mangetout Lochristi" (+8€)

Glaasje madeira (+8€)

Prijs menu 3 gangen 47,5€

Passende wijnen 20€

All in 79€( glaasje champagne, wijn, water en koffie/thee met versnaperingen)

Prijs menu 4 gangen 59€

Passende wijnen 28€

All in 89€ ( glaasje champagne, wijn, water en koffie/thee met versnaperingen)

(Gin ipv champagne +7€)

foto