MENU GEERT EN DELPHINE

Menu geert en delphine

Amuses van de chef

—-

Wildpastei vergezeld van gekonfijte kweepeer, knolselder en pain perdu

Wijntip: Cantinarte ode Montepulciano d'Abruzzo 9€/glas 39€/fles

En/of

Gepocheerd hoeve-eitje, ragout van woudzwammen en zwarte truffel, jus van oude parmezan

Wijntip: Hannes Reeh Heideboden Weiss 9€/glas 39€/fles

—-

Heilbotfilet met gesmoorde krulkool, gekonfijte venkel, jus van gerookte boter

Wijntip: Domaine Parigot Hautes Côtes de Beaune vieille vignes 12€/glas 45€/fles

Of

Hertenfilet "Grand veneur" vergezeld van wintergarnituur en kroketjes

Wijntip: Chateau Lanessan Haut-Medoc 13€/glas 49€/fles

—-

Baba au rhum met toetsen van koffie en bittere chocolade

Of

Assortiment Franse kazen "mangetout Lochristi" (+8€)

Glaasje madeira(+8€)

Prijs menu 3 gangen 49,5€

Passende wijnen 20€ (tot en met het hoofdgerecht)

All in 86€( glaasje champagne, wijn, water, tasje koffie/thee met versnaperingen)

Prijs menu 4 gangen 59€

Passende wijnen 30€ (tot en met het hoofdgerecht)

All in 96

€ ( glaasje champagne, wijn, water, tasje koffie/thee met versnaperingen)

(Gin ipv champagne +7€)

Dit menu wordt geserveerd voor het complete gezelschap

foto