MENU GEERT EN DELPHINE

Menu geert en delphine

Van 12/1 tem 19/2

Amuses van de chef

—-

Gebraiseerde kalfswang met smeuïge knolselder, winterasperges en sabayon van fourchette

Wijn: Colleallodole Montefalco Rosso 11€/glas 45€/fles

en/of

Navarin van kreeft en wintergroentjes, jus van de karkas

Wijn: Frantoio Chardonnay Riserva Vigna Loré 10€/glas. 39€/fles

—-

Ballotine van parelhoen gevuld met pistache en zwarte truffel, flespompoen en

suikermais

Wijn: Chateau Pey La Tour Bordeaux supérieur 11€/glas 45€/fles

of

Rode poon op een bedje van bieslookstampers, gepofte prei en krokante cevenne ui

Wijn: Frantoio Chardonnay Riserva Vigna Loré 10€/glas. 39€/fles

—-

"Dessert exotique" texturen van passievrucht, kokos en hazelnoot

of

Assortiment AOC kazen "Mangetout Lochristi"(+9€)

Glaasje madeira (+8€)

Prijs menu 3 gangen 55€

Passende wijnen 20€

All in formule 89€ ( glaasje champagne, wijnen, water, koffie/thee)

Prijs menu 4 gangen 65€

Passende wijnen 30€

All in formule 109€ (glaasje champagne, wijnen,water, koffie/thee)

Dit menu wordt enkel geserveerd voor het complete gezelschap en zal niet verkrijgbaar zijn op 11-12-13- en 14/2, op deze data serveren wij het valentijnsmenu

Om u als gast elke dag opnieuw met veel passie te bedienen, vragen wij vriendelijk het sluitingsuur te willen respecteren.

Lunch gesloten vanaf 16:30u

Diner gesloten vanaf 23:30u






foto