MENU GEERT EN DELPHINE

Menu Geert en Delphine

Van 23/2tot 27/3

Amuses van de chef

Op vel gebakken zeebaars - voorjaarsgroentjes - blanke botersaus geïnfuseerd met dragon

en/of

Geroosterde groene asperges - dressing van agrumes - picanha "Madessimo" - parmesan

—-

Skreihaasje op vel gebakken - bladspinazie - ragout van schelpjes, knolselder en groene appel

of

Solomillo Iberico Bellota - fondant van aubergine -

gegrilde courgette

Pavlova met exotisch fruit en hazelnoot

of

Assortiment kazen "Mangetout Lochristi" (+8€)

Glaasje dessertwijn Bodega De Moya Gloria +9€

Prijs menu 3 gangen 55€

Passende wijnen 24€

Prijs menu 4 gangen 65€

Passende wijnen 35€

Om u als gast elke dag opnieuw met veel passie te bedienen, vragen wij vriendelijk het sluitingsuur te willen respecteren.

Lunch gesloten vanaf 16:30u

Diner gesloten vanaf 23:30u

foto2023