MENU GEERT EN DELPHINE

Menu Geert en Delphine

Van 22/9 tem 17/10

Amuses van de chef

—-

Gekonfijte wilde zeebaars vergezeld van pico de gallo en een dressing van yoghurt en basilicum

Wijn: Strataridakis Chardonnay Kreta 10€/glas. 37€/fles

En/of

Wilde eend op een bedje van woudzwammen en bramen

Wijn: Chianti classico Mangiacane 11€/glas 39€/fles

—-

Zeeduivel vergezeld van knolselder, boerenkool, jus met grijze garnalen

Wijn: Strataridakis Chardonnay Kreta 10€/glas 37€/fles

Of

Pluma iberico 100% bellota met smeuïge en gemarineerde bloemkool, in een aroma van sopraffino, vijgen en zoete aardappel

Wijn: Chateau de Ricaud 11€/glas 39€/fles

—-

Chocolade brownie met een ganache van pistache en framboos

Of

Assortiment AOC-kazen Mangetout Lochristi (+9€) Glaasje madeira +8€

Prijs menu 3gangen 55€

Passende wijnen 20€

Prijs menu 4 gangen 65€

Passende wijnen 30€


Om u als gast elke dag opnieuw met veel passie te bedienen, vragen wij vriendelijk het sluitingsuur te willen respecteren.

Lunch gesloten vanaf 16:30u

Diner gesloten vanaf 23:30u

foto