Takeaway feestdagen
Maak de feestdagen nog specialer met onze heerlijke takeaway gerechten,
speciaal samengesteld om jouw Kerst, Oudejaarsavond & Nieuwjaarsdag onvergetelijk te maken.
MENU GEERT EN DELPHINE
Menu Geert en Delphine
Van 30/11 tot 18/12
Amuses van de chef
—
Tartaar van zalm met texturen van flespompoen, dressing van bosui
en/of
Gesmoorde winterasperges á la crème, zwarte truffel en fijngesneden Monte Nevada Mangalicaham
—-
Kortgebakken kabeljauwhaasje met smeuïge en krokante aardpeer, woudzwammen en beignets van polderaardappel
of
Hertenfilet "Grand veneur" met gesmolten savooikool, knolselder en doyennepeer in rode wijn
—
chocolademoelleux met zoute karamel en pinda
of
Assortiment kazen "Mangetout Lochristi" (+8€)
Glaasje dessertwijn Bodega De Moya Gloria +9€
Prijs menu 3 gangen 55€
Passende wijnen 24€
Prijs menu 4 gangen 65€
Passende wijnen 35€
Om u als gast elke dag opnieuw met veel passie te bedienen, vragen wij vriendelijk het sluitingsuur te willen respecteren.
Lunch gesloten vanaf 16:30u
Diner gesloten vanaf 23:30u
