MENU GEERT EN DELPHINE

Menu Geert en Delphine

Van 26/4 tot 31/5


Amuses van de chef

Salade van Belgische asperges en Bresaola di Madessimo, dressing van soprafino azijn


en/of


Zeebaars à la Niçoise. Met groene boontjes en gekonfijte artisjok, dressing van ansjovis en olijven

—-

Kalfslende met een emulsie van doperwtjes en spitskool à la crème


of


Zeeduivel met geroosterde groene asperges, jonge spinazie en een reductie van kreeft


Millefeuille met aardbeien en vanille


of


Assortiment kazen “Mangetout Lochristi” (+8€)

Glaasje dessertwijn Bodega De Moya Gloria +9€


Prijs menu 3 gangen 55€

Passende wijnen 24€

Prijs menu 4 gangen 65€

Passende wijnen 35€

Om u als gast elke dag opnieuw met veel passie te bedienen, vragen wij vriendelijk het sluitingsuur te willen respecteren.

Lunch gesloten vanaf 16:30u

Diner gesloten vanaf 23:30u

foto2023
foto