MENU GEERT EN DELPHINE
Menu Geert en Delphine
Van 26/4 tot 31/5
Amuses van de chef
—
Salade van Belgische asperges en Bresaola di Madessimo, dressing van soprafino azijn
en/of
Zeebaars à la Niçoise. Met groene boontjes en gekonfijte artisjok, dressing van ansjovis en olijven
—-
Kalfslende met een emulsie van doperwtjes en spitskool à la crème
of
Zeeduivel met geroosterde groene asperges, jonge spinazie en een reductie van kreeft
—
Millefeuille met aardbeien en vanille
of
Assortiment kazen “Mangetout Lochristi” (+8€)
Glaasje dessertwijn Bodega De Moya Gloria +9€
Prijs menu 3 gangen 55€
Passende wijnen 24€
Prijs menu 4 gangen 65€
Passende wijnen 35€
Om u als gast elke dag opnieuw met veel passie te bedienen, vragen wij vriendelijk het sluitingsuur te willen respecteren.
Lunch gesloten vanaf 16:30u
Diner gesloten vanaf 23:30u