MENU GEERT EN DELPHINE

Menu geert en delphine

Amuses van de chef

—-

Jamon iberico belotta

Black quinoa- durondeaupeer- kruiden uit de tuin

Wijntip: Scheiblhofr Big Jhon 9€/glas 39€/fles

En/of

Roodbaars met gekonfijte venkel, texturen van aubergine en miso

Wijntip: Andi Solva riesling Mitterberg 9€/glas 39€/fles

—-

Korstig gebakken kabeljauw op een bedje van gesmoorde groene kool, blanke botersaus met een infuus van verbena

Wijntip: Girlan Chardonnay Flora 12€/glas 45€/fles

Of

Kalfsfilet met gemarineerde en gebrande suikersla, mimolettekaas en zuiderse artisjok.

Wijntip: Rocche di Manzone Barbera d'alba La Crest 13€/glas 59€/fles

—-

"Caraïbe"

In oude rum gekonfijte ananas gearomatiseerd met jamaicaanse kruiden, espuma van kokos en sorbet van passievrucht

Of

Assortiment Franse kazen "mangetout Lochristi" (+8€)

Glaasje madeira(+8€)

Prijs menu 3 gangen 47,5€

Passende wijnen 20€ (tot en met het hoofdgerecht)

All in 84€( glaasje champagne, wijn, water, tasje koffie/thee met versnaperingen)

Prijs menu 4 gangen 59€

Passende wijnen 28€ (tot en met het hoofdgerecht)

All in 94€ ( glaasje champagne, wijn, water, tasje koffie/thee met versnaperingen)

(Gin ipv champagne +7€)

Dit menu wordt geserveerd voor het complete gezelschap

foto