MENU GEERT EN DELPHINE
Menu geert en delphine
Van 12/1 tem 19/2
Amuses van de chef
—-
Gebraiseerde kalfswang met smeuïge knolselder, winterasperges en sabayon van fourchette
Wijn: Colleallodole Montefalco Rosso 11€/glas 45€/fles
en/of
Navarin van kreeft en wintergroentjes, jus van de karkas
Wijn: Frantoio Chardonnay Riserva Vigna Loré 10€/glas. 39€/fles
—-
Ballotine van parelhoen gevuld met pistache en zwarte truffel, flespompoen en
suikermais
Wijn: Chateau Pey La Tour Bordeaux supérieur 11€/glas 45€/fles
of
Rode poon op een bedje van bieslookstampers, gepofte prei en krokante cevenne ui
Wijn: Frantoio Chardonnay Riserva Vigna Loré 10€/glas. 39€/fles
—-
"Dessert exotique" texturen van passievrucht, kokos en hazelnoot
of
Assortiment AOC kazen "Mangetout Lochristi"(+9€)
Glaasje madeira (+8€)
Prijs menu 3 gangen 55€
Passende wijnen 20€
All in formule 89€ ( glaasje champagne, wijnen, water, koffie/thee)
Prijs menu 4 gangen 65€
Passende wijnen 30€
All in formule 109€ (glaasje champagne, wijnen,water, koffie/thee)
Dit menu wordt enkel geserveerd voor het complete gezelschap en zal niet verkrijgbaar zijn op 11-12-13- en 14/2, op deze data serveren wij het valentijnsmenu
Om u als gast elke dag opnieuw met veel passie te bedienen, vragen wij vriendelijk het sluitingsuur te willen respecteren.
Lunch gesloten vanaf 16:30u
Diner gesloten vanaf 23:30u
