A LA CARTE
Kaart
Voorgerechten
Artisanaal bereide garnaalkroketjes 1st/2st 10€/20€
Artisanaal bereide kaaskroketjes 1st/2st 8€/16€
Gekonfijte kalfswang, knolselder, winterasperges en fourchette 23€
Navarin van kreeft met wintergroentjes en jus van de karkas 25€
Gebakken ganzelever, knolselder en appeltjes, sausje met oude port 28€
Hoofdgerechten
Chateaubriand "Black angus" fris slaatje en verse frietjes (2P) 33€/pp
Ierse rib eye "Hereford" fris slaatje en verse frietjes 36€
Kalfsblanket met gebakken zwezeriken en mousselinesaus, kasteelaardappel 33€
Ballotine van parelhoen suikermais en butternut 33€
Gebakken Noordzeetong "Meunière" 39€
Kabeljauwrugstuk, preislierten en aardappelmousseline, blanke botersaus 36€
Zeebarbeel met bieslookstampers en gepofte prei 34€
Dessert
Mini Dame Blanche 8€
Dame Blanche 12€
Sorbet Kolonel met Grey Goose wodka 13€
Warme chocoladetaart met vanille-ijs en frambozen 12€
Sabayon 13€
Assortiment AOC kazen "Mangetout Lochristi" 14€
Bij een gezelschap vanaf 4 personen vragen wij vriendelijk de keuze te beperken tot 4 verschillende gerechten per gang. Wij werken uitsluitend met dagverse producten, gelieve ons te verontschuldigen indien bepaalde ingrediënten niet aanwezig zijn