A LA CARTE

Voorgerechten

Artisanaal bereide garnaalkroketjes 1st/2st
€10/€20

Vitello tonato met kortgebakken tonijn
€22

Mangalicaham "Monte Nevado", buratta en gemarineerde tomaatjes
€23

Medaillon van zeeduivel, artisjok en blanke botersaus
€22

Rundscarpaccio, parmesankoekjes en snuisterijen
€20


Hoofdgerechten

Ierse filet pur, fris slaatje en verse frietjes
(saus: peperroom of bearnaise)
€ 33

Holstein rib eye (350gr) fris slaatje en verse frietjes
€31

Steak tartaar door de chef bereid
€25

Slobtongen "Meuniére" verse tartaar en verse frietjes
€29

Roodbasrsfilet met mediterraanse smaken: paella, saffraan , courgette
€31


BIG GREEN EGG

Dunne lende van Charolais dry aged
€33

Cote á l'os Simmenthaler dry aged, fris slaatje en frietjes
2p €69

Reuzegamba's vergezeld van oosterse sobanoedels
€36


Desserts

Mini dame blanche
€7.5

Dame blanche
€10

Vanilleijs met aardbeien
€12

Sabayon
€12

Assortiment kazen "Mangetout Lochristi"
€14