A LA CARTE
Voorgerechten
Artisanaal bereide kaaskroketjes 1st/2st 9€/18€
Artisanaal bereide garnaalkroketjes 1st/2st 11€/22€
vitello tonato / basilicum / gebrande tonijn 25€
Belgische asperges / traaggegaard hoeve-ei / daslook 24€
Belgische asperges op vlaamse wijze vg/24€ hg/33€
Belgische asperges / gerookte zalm / mousseline vg/25€ hg/34€
Hoofdgerechten
Ierse rib eye Hereford, fris slaatje en verse frietjes 36€
Ierse filet pur, fris slaatje en verse frietjes 38€
Bavette West - Vlaams rood / groene asperge / bospeen 35€
Stoverij van varkenswangen / witloofsalade met groene appel 33€
Slibtongen“Meunière” verse tartaar verse frietjes 35€
In hoeveboter gebakken paling, verse tartaar en verse frietjes 35€
Skrei op vel gebakken / Belgische asperges / waterkers 35€
Supplementen: Mayonaise 1€
Saus: peper/béarnaise 4€
Dessert
Mini dame blanche 8€
Dame blanche 12€
Vanille ijs met Belgische aardbeien 13€
Aardbeien met frambozensorbet overgoten met champagne 15€
Moelleux au chocolat met een bolletje frambozensorbet 13€
Sabayon, 13€
Selectie AOC- kazen “Mangetout Lochristi” 14€
Supplementen: slagroom 1€
Bij een gezelschap van 4 of meerdere personen, gelieve de keuze te beperken tot 4 verschillende voor- en/of hoofdgerechten. Wij werken uitsluitend met dagverse producten. Gelieve ons te verontschuldigen indien bepaalde ingredienten niet voorradig zijn