A LA CARTE

Kaart

Voorgerechten

Artisanaal bereide garnaalkroketjes 1st/2st 10€/20€

Artisanaal bereide kaaskroketjes 1st/2st 8€/16€

Gekonfijte kalfswang, knolselder, winterasperges en fourchette 23€

Navarin van kreeft met wintergroentjes en jus van de karkas 25€

Gebakken ganzelever, knolselder en appeltjes, sausje met oude port 28€

Hoofdgerechten

Chateaubriand "Black angus" fris slaatje en verse frietjes (2P) 33€/pp

Ierse rib eye "Hereford" fris slaatje en verse frietjes 36€

Kalfsblanket met gebakken zwezeriken en mousselinesaus, kasteelaardappel 33€

Ballotine van parelhoen suikermais en butternut 33€

Gebakken Noordzeetong "Meunière" 39€

Kabeljauwrugstuk, preislierten en aardappelmousseline, blanke botersaus 36€

Zeebarbeel met bieslookstampers en gepofte prei 34€

Dessert

Mini Dame Blanche 8€

Dame Blanche 12€

Sorbet Kolonel met Grey Goose wodka 13€

Warme chocoladetaart met vanille-ijs en frambozen 12€

Sabayon 13€

Assortiment AOC kazen "Mangetout Lochristi" 14€

Bij een gezelschap vanaf 4 personen vragen wij vriendelijk de keuze te beperken tot 4 verschillende gerechten per gang. Wij werken uitsluitend met dagverse producten, gelieve ons te verontschuldigen indien bepaalde ingrediënten niet aanwezig zijn