A LA CARTE

Voorgerechten

Artisanaal bereide kaaskroketjes 1st/2st 9€/18€

Artisanaal bereide garnaalkroketjes 1st/2st 11€/22€

vitello tonato / basilicum / gebrande tonijn 25€

Belgische asperges / traaggegaard hoeve-ei / daslook 24€

Belgische asperges op vlaamse wijze vg/24€ hg/33€

Belgische asperges / gerookte zalm / mousseline vg/25€ hg/34€

Hoofdgerechten

Ierse rib eye Hereford, fris slaatje en verse frietjes 36€

Ierse filet pur, fris slaatje en verse frietjes 38€

Bavette West - Vlaams rood / groene asperge / bospeen 35€

Stoverij van varkenswangen / witloofsalade met groene appel 33€

Slibtongen“Meunière” verse tartaar verse frietjes 35€

In hoeveboter gebakken paling, verse tartaar en verse frietjes 35€

Skrei op vel gebakken / Belgische asperges / waterkers 35€

Supplementen:  Mayonaise 1€

  Saus: peper/béarnaise 4€

Dessert

Mini dame blanche 8€

Dame blanche 12€

Vanille ijs met Belgische aardbeien 13€

Aardbeien met frambozensorbet overgoten met champagne 15€

Moelleux au chocolat met een bolletje frambozensorbet 13€

Sabayon, 13€

Selectie AOC- kazen “Mangetout Lochristi” 14€

Supplementen: slagroom 1€

Bij een gezelschap van 4 of meerdere personen, gelieve de keuze te beperken tot 4 verschillende voor- en/of hoofdgerechten. Wij werken uitsluitend met dagverse producten. Gelieve ons te verontschuldigen indien bepaalde ingredienten niet voorradig zijn