A LA CARTE

A la carte

Voorgerechten

Garnaalkroketje(s) klassiek gebracht 1st/2st 10€/20€

Carpaccio van Belgisch witblauw, buratta en pistou 24€

Dorade Royal, aubergine, jus van garnalen 21€

Zeebaars á la noçoise 24€

Aubergine á la parmigiana 20€

Hoofdgerechten

Ossenhaas Holstein AAA fris slaatje en verse frietjes 36€

Ierse rib eye Hereford prime fris slaatje en verse frietjes 37€

Huisbereide vol au vent (supplement zwezeriken +7€) 30€

Steak tartaar door de chef bereid 31€

Zeeduivel, asperges en raapsteel 34€

Gebakken Noordzeetongen "Meunière" verse tartaar 32€

In hoeveboter gebakken paling, verse tartaarsaus 36€

Dessert

Mini Dame blanche 8€

Dame blanche 11€

Sabayon 12€

Crème Brulée met pistache 12€

Coupe kolonel 12€

Belgische aardbeien met vanille-ijs 13€

Aardbeien overgoten met champagne, frambozensorbet 14€

Assortiment AOC kazen Mangetout Lochristi 14€

Bij een gezelschap vanaf 4 personen vragen wij vriendelijk de keuze te beperken tot 4 verschillende voor- en hoofdgerechten. Wij werken uitsluitend met dagverse producten, gelieve ons te verontschuldigen indien er bepaalde ingrediënten niet voorradig zijn