Menu valentijn
11-12-13 & 14/2

Uitzonderlijk open op dinsdagavond 14/2, dan serveren we enkel het valentijnmenu


Amuses van de chef
—-
Halve kreeft op een bedje van gesmoorde bladspinazie en amandel, jus van de karkas en luchtige room uit Isigny
Wijn: Frantoio Chardonnay Riserva Vigna Loré
——
Skreihaasje op vel gebakken, oosterse groentenmelange sausje op basis van curry en gember
Wijn: Girlan Plattenriegl Pinot Bianco Alto Adige
—-
Kalfsribstuk uit de Lozère vergezeld van groene asperges en morieljes, jus met zwarte truffel
Wijn: Chateau Tour Léognan Pessac Léognan
—-
Chocoladegebak met toetsen van framboos en esdoorn


Prijs menu 75€
Passende wijnen 30€
All in formule 109€ (glaasje champagne, wijnen,water, koffie/thee)

Enkel beschikbaar voor het complete gezelschap